Balören İlkokulu

Vizyon: Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran okuyan nesillerin yetiştiği; Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitimin ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velilerin işbirliği ile bölgenin en iyi birleştirilmiş sınıflı ilkokulu olmaktır.

Misyon: Yüce Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumlulukları bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli,kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda her sene en az 2 adet eTwinning Projesi başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda her sene en az 2 adet eTwinning Projesi başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

WEB - https://baloren.meb.k12.tr

Adres - Balören Mahallesi Merkez Mevkii Küme Evleri No.191 İzmit/Kocaeli

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Mahallemiz ilçe merkezine 15 km uzaklıkta olup rakımı 370´tir. Kışın ulaşımda nadiren de olsa aksamalar meydana gelmektedir.

Adres - Balören Mahallesi Merkez Mevkii Küme Evleri No.191 İzmit/Kocaeli

Ulaşım Köyümüze ulaşım il merkezinden sabah 09.00´da başlayıp gece saat 00:00´a kadar devam etmektedir. (KM 40 Nolu Araç)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 18 km.